KleenU-pesu on tehokas

Pesumme on suunniteltu vastaamaan korkeita hygieniavaatimuksia ja se soveltuu erinomaisesti korkean hygienian päivittäiseen ylläpitoon. KleenU-pesua on kehitetty yhteistyössä paikallisten yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kanssa. Laboratoriotulokset vahvistavat KleenU-pesun tehokkuuden.

Luonnollinen

Me KleenU:lla uskomme luonnon voimaan. Siksi pesupyyhkeissämme käytetäänkin vain Suomen luonnosta uutettuja aineita. KleenU-pesupyyhkeet kostuvat annostelijassa hieman ennen pesujen käyttöönottoa. Tämä mahdollistaa pesupyyhkeiden kemikaalittomuuden ja takaa puhtaan, luonnollisen pesun.

Turvallinen

KleenU-pesu on turvallinen valinta. Pyyhkeet eivät sisällä lainkaan kemikaaleja, mikä mahdollistaa pyyhkeiden monikäyttöisyyden. KleenU-pesupyyhkeillä voitkin pestä huoletta mitä haluat – kädet, pöytäpinnat, omenan!

Ekologinen

Uusiutuvista materiaaleista valmistetut KleenU-pesupyyhkeet ovat täysin biohajoavia. Pesupyyhkeet valmistetaan havupuusta. Myös KleenU-pesun kuluttama vesimäärä on minimaalinen – yhteen pesuun kuluu vain ruokalusikallisen verran vettä! KleenU-pesu on ekologinen valinta!